Jubileumconcerten groot succes

03-04-2017
Jubileumconcerten groot succes!
Met het 20-jarig bestaan van Shantykoor De Kromme Knilles Sjongers is er al een ruime staan van verdienste opgebouwd door de heren zangers en muzikanten. In 1997 werd het koor (aanvankelijk vooral met leden van de watersportvereniging AWS-Eendracht) opgericht en vanaf die tijd zijn er twee CD's opgenomen.

Jacob Sijtsma staat alweer twee jaar voor het koor en onder zijn muzikale leiding is onlangs in Studio Key in Akkrum de derde CD opgenomen: Aan de Boarne kant.

Deze werd zaterdagavond 18 maart gepresenteerd in een bomvolle Terptsjerke en daarmee ook gretig afgenomen. De eerste twee exemplaren werden door oud muzikaal begeleidster en accordeoniste Aaltsje Siesling en oud dirigent Piet van den Broeck in ontvangst genomen. Met een mooi en veelzijdig repertoire van de Kromme Knilles Sjongers en een gastoptreden van het 'Werelds Trio' (ook) van dirigent Jacob Sijtsma, werd een succesvol jubilieum gevierd. 

Zondag 19 maart werd het concert nog eens dunnetjes overgedaan in Leppehiem. Dit keer met een gastoptreden van niemand minder dan 'Van Geeft 'M'.

Heeft u ook zangambities? Het koor heeft nog ruimte voor nieuwe leden. Aanmelden kan bij een van de bestuursleden.